Wat zijn de tarieven van BijRies?

Wat zijn de tarieven van BijRies?

Doe de lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend programma

Bij Sportschool BijRies krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van €35,40 per maand tot €50,40 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Jouw voordelen bij sportschool BijRies in Valkenswaard

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Sportschool BijRries omvat: verschillende groepslessen, yoga en zwangerschapslessen.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij sportschool BijRies in Valkenswaard train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 5 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij sportschool BijRies!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met BijRies en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de BijRies lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van BijRies omvat alles van Yoga tot Zwangerschapslessen

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met BijRies! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 5 jaar dé specialist voor Yoga, Groesplessen en Zwangerschapslessen in Valkenswaard. Met de Gratis Proefdag je nu kennis maken met sporten bij sportschool BijRies. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie