Over BijRies in Valkenswaard

Over BijRies in Valkenswaard

BijRies helpt leden al meer dan 5 jaar weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefdag. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. BijRies in Valkenswaard is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom BijRies?

Voor iedereen
Voor iedereen

Ongeacht je niveau, gewicht, een maatje meer of minder, man of vrouw, BijRies is er voor iedereen. Met een breed aanbod in groepslessen (sport, dans en yoga) op hoog niveau bieden wij ook verschillende lessen voor zwangeren en mama’s – uniek in Valkenswaard.

Samen alles onder één dak
Samen alles onder één dak

Samen sta je sterker, kun je elkaar verbinden en inspireren op weg naar je beste zelf. Met deze grondslag zijn wij samenwerkingen aangegaan met specialisten om ons team te versterken.

Nummer 1 in groepslessen
Nummer 1 in groepslessen

Toffe, op “eigenwijze” manier gegeven groepslessen lessen door specialisten in hun vakgebied. Een groot aanbod van verschillende soorten lessen. Van dans tot pump… Voor ieder wat wils!

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

BijRies in Valkenswaard: Jouw partner voor Groepslessen, Yoga en Zwangerschapslessen

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 5 jaar de experts op het gebied van sporten, gezondheid en ontspanning in Valkenswaard. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Yogalessen, Groepslessen en Zwangerschapslessen. Met onze Gratis Proefdag en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.