Het aanbod van BijRies

Het aanbod van BijRies

Ontdek het veelzijdige Yoga-, Groepsles- en Zwangerschaps- aanbod van BijRies in Valkenswaard!

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Groepslessen
Groepslessen

Toffe, op “eigenwijze” manier gegeven groepslessen lessen door specialisten in hun vakgebied. Een groot aanbod van verschillende soorten lessen. Van dans tot pump… Voor ieder wat wils!

Zwanger
Zwanger

Fit en energiek of juist ontspannen je zwangerschap ervaren? Goed voorbereid op je bevalling? BijRies vind je het grootste aanbod zwangerschapslessen. Yoga, Pilates, Shape & Bootcamp. Zo kun je precies doen wat er bij jou past begeleid door ervaren en deskundige trainsters.

Yoga
Yoga

Ontdek de ultieme ontspanning met onze Yoga lessen. Leer houdingen die je kracht en flexibiliteit vergroten, terwijl je stress loslaat. Onze ervaren instructeurs begeleiden je in een rustige en ondersteunende omgeving. Kom langs en ervaar de voordelen van yoga voor lichaam en geest.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefdag!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Yoga tot Zwangerschapslessen bij Sportschool BijRies

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 5 jaar de experts op het gebied van Sporten, gezondheid en ontspanning in Valkenswaard. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Yogalessen, Groepslessen en Zwangerschapslessen. Met onze Proefdag en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met BijRies